Forside  |  WebTV programmer  |  Produkter omtalt i programmet  |  Programværter  |  Spørgsmål

 

Produkter der er omtalt i programmet:

D’bedre 5

Træhuse af naturmaterialer
Fra Solbyg, Solsikkevej 9, 7280 Sønder Felding tlf. 97 19 89 50.
www.solbyg.dk 
Solbyg's Træhuse bliver bygget med muslingeskaller som isolering i gulve, så fugt ikke kan trænge op i huset, dermed behøver man ikke længere plastic som fugtspærrer for gulve. Der bliver brugt ler der kan erstatte mørtel og beton. Som isoleringsmaterialer anvendes der materialer som halm, papir, træuld og hør: Materialer, der udover at have særdeles gode isolerende egenskaber, også har bedre diffusionsegenskaber end de gængse isoleringsmaterialer. 

Jordvarme
Fra NVE, Hovedgaden 36, 4520 Svinninge tlf.59 21 22 23.
www.naturvarme.dk 
Jordvarme kan løse hele energibehovet i ejendomme med et nuværende olieforbrug på 2-200 kubikmeter om året. Det svarer til et elforbrug fra 15.000 kWh til 1.000.000 kWh om året. De forskellige modeller er udviklet til at give maksimale besparelser, uanset om du i dag har oliefyr, elvarme eller om du er i gang med nybyggeri. Til større ejendomme findes det specialudviklede Naturvarmeanlæg.

Papiruld-isolering
Fra Miljø Isolering ApS,  Brødeskovvej 40, 3400  Hillerød, tlf. 48 14 11 88.
www.papiruld.dk 
Papiruld bruges til isolering af nye huse samt til genisolering af ældre huse. Papiruld er ren genbrug af aviser, der findeles og imprægneres imod påvirkning fra brand, råd og svamp samt skadedyr. Papiruld hverken klør eller kradser og har en høj isoleringsevne da den som "løsuld" kan komme ind i alle sprækker.
 
Se indslaget som WevTV (ADSL)

Termostater
Fra Danfoss A/S, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager, tlf. 89 48 93 48.
www.danfoss.dk 
Danfoss Varmeautomatik har et bredt program af produkter til varmeanlæg. Det omfatter blandt andet radiatortermostater, fjernvarmeautomatik, elektroniske vejrkompensatorer, styringer til brugsvandsanlæg samt komponenter til brændere og kedler. Desuden findes styring af gulvvarme - alt sammen løsninger der kan spare på varmeregningen.

Tegltage
Fra Brik + Brik, Østervangsvej 37, 6715 Esbjerg N, tlf. 75 12 53 62.
www.brik-jacobi.dk 
Tegltage har på grund af sin lange levetid en god bæredygtighed. Jacobi Tegl kommer fra Tyskland hvor der er meget skiffer i tegltagene, som yderligere sikrer holdbarhed.  De Glaserede Tegltage fra Jacobi Tegl indeholder ikke tungmetaller og har desuden en længere levetid, da vejrliget ikke kan trænge ind i teglet. Det samme gælder de nye tegltage som er engoberede, hvilket gør teglene stærke med en glat overflade.

  

  
Vor server anvender såkaldte session cookies. Vi lagrer ingen data fra besøgende.
Tredjepart-annoncer kan lagre data baseret på cookies, jf. tredjeparts brugepolitik.
© 2003-2019, PMP Group
Webmaster & Design: Power Media Production ApS  .  Active Server Code: PMP Group Asia Co. Ltd.