Forside  |  WebTV programmer  |  Produkter omtalt i programmet  |  Programværter  |  Spørgsmål

 

Produkter der er omtalt i programmet:

D’bedre 6

ThermoWood
Fra Moelven Danmark A/S, Smedeland 3, 2600  Glostrup tlf. 43 43 48 00.
www.moelven.dk 
Finnforest ThermoWood er produceret af finsk nåletræ, som har gennemgået en ny avanceret varmebehandling. Varmebehandlingen giver Finnforest ThermoWood en brunlig lød og en øget varighed, der gør, at produktet er et godt alternativ til traditionelt imprægneret træ eller eksotiske træsorter. Behandlingen er baseret på en metode, som vikingerne anvendte for 1000 år siden. Når de skulle sætte træpæle i vand, brændte de ydersiden af pælene. De havde erfaret, at det gav en længere holdbarhed.

Bygningsværk og Fæhår
Fra Twine & Rope A/S, Peder Skrams Vej 4, 5220  Odense SØ tlf. 65 93 03 57.
www.bygningsvaerk.dk
Tjæret Kraka-Værk er imprægneret Hør i 100% natur der ikke suger vand og som har en kraftig hæmmende effekt mod dannelse af skimmelsvampe. Ved udvendig afslutning med en hydraulisk mørtelfuge tilsat fæhår, konstruerer man en fuge der kan ånde, så evt. fugt omkring døre og vinduer, kan trænge ud. Dette giver døre og vinduer en længere levetid.

Ventilationsanlæg
Fra Energi Danmark, Grenåvej 55, 8200  Århus N tlf. 87 39 04 04.
www.nrgi.dk
Ventilationsanlægget suger den fugtige luft ud af boligen og erstatter den med tør frisk luft. Dette modvirker at døre og vinduer bliver nedbrudt af fugt, råd og svamp. Ventilationsanlægger renser også luften for pollen ved hjælp af filtre. Når fugtigheden er for høj stortrives både skimmelsvampe, møl, sølvfisk og støvmider som kan være årsag til allergi og luftvejslidelser.

Vandtætning Vådrum
Fra LIP Bygningsartikler, Industrivej 16, 5580  Nørre Aaby tlf. 64 42 13 30.
www.lip.dk
LIP's vådrumssystem anvendes til vandtætning af gulve og vægge før beklædning med keramiske fliser eller natursten i våde rum. Membranerne sørger for at fugten ikke trænger ind i gulv og vægge. 
LIP Vandtætningspasta er en 2 komponent membran bestående af speciel acryldispersion og cement som påføres med tandspartel. LIP Vandtætningspasta kan opfylde lovens krav om 1 mm lagtykkelse ved påføring i een arbejdsgang og er til både tørre og fugtige underlag.
LIP VS 30 påføres af 2 gange over fladen med pensel eller rulle og er til tørre underlag. 

Genvac Central støvsuger
Fra Genvex A/S, Sverigesvej 6, 6100  Haderslev tlf. 73 53 27 00..
www.genvex.dk
Genvac Complete centralstøvsugeren kan monteres i alle boliger, både nye og gamle. Op til flere centrale steder i boligen monteres en sugekontakt i væg eller gulv og herfra fører et rørsystem ud til sugeenheden. Sugeenheden kan placeres i bryggers, loftsrum, garage eller kælder, og udblæsningsluften føres direkte ud i det fri og du slipper for støv og lugtgener i boligen, hvilket vil bedre indeklimaet. Støvet opsamles i den indbyggede beholder, som tømmes efter behov, typisk 2-3 gange årligt.

  

  
Vor server anvender såkaldte session cookies. Vi lagrer ingen data fra besøgende.
Tredjepart-annoncer kan lagre data baseret på cookies, jf. tredjeparts brugepolitik.
© 2003-2019, PMP Group
Webmaster & Design: Power Media Production ApS  .  Active Server Code: PMP Group Asia Co. Ltd.