Forside  |  WebTV programmer  |  Produkter omtalt i programmet  |  Programværter  |  Spørgsmål

 

Produkter der er omtalt i programmet:

D’bedre 7

Silicat mørtel
Fra Maxit A/S, Børglumvej 13, 8240 Risskov tlf. 70 10 10 25.
www.maxit.dk 
Maxit Silicat mørtel som findes i mange forskellige farver. Mørtelen kan bruges både som armeringsmørtel, d.v.s. at den kan bruges til at lappe revner og sprækker i muren samt til at pudse op på glatte overflader. Maxit Silicat Mørtel er diffusionsåben. 
Se indslaget som WevTV
(ADSL)

Silicat maling
Fra Skalflex, industrivej 20B, 8800 Viborg tlf. 86 61 22 99.
www.skalflex.dk 
Skalflex Silikat maling findes i mange forskellige farver og kan både stryges på med pensel og med forskellige slags ruller, alt efter hvilken struktur man ønsker. Silicat maling egner sig især til vådrum, såsom f.eks. badeværelse og til udendørs behandling af facaden. Skalflex Silicat Maling er diffusionsåben. 
Se indslaget som WevTV
(ADSL)

Vinduesrenovering
Fra Dansk Vindues Renovering, Valhøjs Alle 126, 2610 Rødovre tlf. 36 70 86 00.
www.dansk-vinduesrenovering.dk 
Dansk Vinduesrenovering har specialiseret sig i at renovere gamle brugbare vinduer, som ofte har en meget lang holdbarhed. Mange ønsker idag at renovere med nænsom hånd, således at man bevarer det oprindelige udseende på huset. 
Se indslaget som WevTV
(ADSL)

Forsatsvinduer
Fra Optoglas, Oddenvej 107, Lumsås, 4500 Nykøbing Sj. tlf. 59 32 10 32.
www.optoglas.dk 
Optoglas er et system for nem og nænsom varme- og lydisolering af eksisterende 
1-lags vinduer - også i fredede bygninger. Systemet består af en sidehængslet forsatsrude af
hærdet glas monteret på den indvendige side af vinduesrammen ved hjælp af patenterede specialhængsler og -beslag. Uden pladskrævende forsatsrammer, hvorved udseendet ikke skæmmes og lysindfaldet ikke formindskes. Forsatsvinduerne isolerer 30% bedre end alm. termoruder.
Se indslaget som WevTV
(ADSL)

Stokerfyr
Fra Sten & Gerts, Jedstedvej 24, 6771 Gredstedbro, tlf. 75 43 18 19.
www.sten-gerts.dk 
I et Stokerfyr kan man afbrænde træpiller, oliven- el. kirsebærsten, korn d.v.s. biovarme. Et Stokerfyr kan i mange tilfælde monteres på eksisterende kedel. Stokeren er et 500 liters magasin monteret med gearmotor, fremføringssnegl, keramisk brændhoved, elstyring og automatisk ildslukning. Magasinet er monteret på stålhjul med lejer, som kører på skinner. Det betyder at det er let at køre stokeren tilbage for at fjerne asken.
Se indslaget som WevTV
(ADSL)

Solvarme
Fra Uniterm , Lundsager 3, 5750 Ringe, tlf. 62 62 31 35.
www.uniterm.dk 
Solenergi er uden nogen form for forurening af vor fælles jord. Tværtimod giver solen en ren og gratis energi - ingen CO2 udledning. Når anlægget er installeret er varmen gratis, og man behøver ikke at spare på det varme vand under bruseren. Selv om vinteren giver Uniterm anlægget varme når solen skinner. Praktiske erfaringer viser at selv på en klar frostdag, yder solfangerne ca. 40-48 graders varme en times tid efter at solen er begyndt at skinne på dem. Uniterm Solvarmeanlæg kan også bidrage til rumopvarmningen. Klik her for at se eksempel på prisudregning med solvarme og brændeovn.
(Åbnes som PDF i nyt vindue, 480KB)
Se indslaget som WevTV (ADSL)

Brændeovn
Fra Hvam Heat Design, Nydamsvej 53-55, 8362 Hørning, tlf. 86 92 18 33.
www.hwam.dk
Hvam Heat Design producerer moderne konvektionsovne med nyeste forbrændingsteknologi. Alle Hvam's brændeoven er udstyret med indbygget automatik, der regulerer luftindtaget til brændkammeret, hvilket sikrer en optimal og miljørigtig forbrænding af træet. Klik her for at se eksempel på prisudregning med solvarme og brændeovn.
(Åbnes som PDF i nyt vindue, 480KB)
Se indslaget som WevTV (ADSL)

  

  
Vor server anvender såkaldte session cookies. Vi lagrer ingen data fra besøgende.
Tredjepart-annoncer kan lagre data baseret på cookies, jf. tredjeparts brugepolitik.
© 2003-2019, PMP Group
Webmaster & Design: Power Media Production ApS  .  Active Server Code: PMP Group Asia Co. Ltd.