Program nr. 5 | D-bedre.dk
D'bedre - byg med omtanke
   ≡ 

 Se eller gense programmerne
D’bedre – byg med omtanke
Program nr. 5

Annonce


I programmet omtales produkterne:

Træhuse af naturmaterialer
Solbyg's Træhuse bliver bygget med muslingeskaller som isolering i gulve, så fugt ikke kan trænge op i huset, dermed behøver man ikke længere plastic som fugtspærrer for gulve. Der bliver brugt ler der kan erstatte mørtel og beton. Som isoleringsmaterialer anvendes der materialer som halm, papir, træuld og hør: Materialer, der udover at have særdeles gode isolerende egenskaber, også har bedre diffusionsegenskaber end de gængse isoleringsmaterialer.

Fra Solbyg
Mejsevej 61
9700 Brønderslev
Tlf. 40 33 39 75.
www.solbyg.dk


Jordvarme
Jordvarme kan løse hele energibehovet i ejendomme med et nuværende olieforbrug på 2-200 kubikmeter om året. Det svarer til et elforbrug fra 15.000 kWh til 1.000.000 kWh om året. De forskellige modeller er udviklet til at give maksimale besparelser, uanset om du i dag har oliefyr, elvarme eller om du er i gang med nybyggeri. Til større ejendomme findes det specialudviklede Naturvarmeanlæg.

Fra NVE
Hovedgaden 36
4520 Svinninge
Tlf.59 21 22 23
www.naturvarme.dk


Papiruld-isolering
Papiruld bruges til isolering af nye huse samt til genisolering af ældre huse. Papiruld er ren genbrug af aviser, der findeles og imprægneres imod påvirkning fra brand, råd og svamp samt skadedyr. Papiruld hverken klør eller kradser og har en høj isoleringsevne da den som "løsuld" kan komme ind i alle sprækker.

Fra Miljø Isolering ApS
Brødeskovvej 40
3400 Hillerød
Tlf. 48 14 11 88
www.papiruld.dk


Termostater
Danfoss Varmeautomatik har et bredt program af produkter til varmeanlæg. Det omfatter blandt andet radiatortermostater, fjernvarmeautomatik, elektroniske vejrkompensatorer, styringer til brugsvandsanlæg samt komponenter til brændere og kedler. Desuden findes styring af gulvvarme - alt sammen løsninger der kan spare på varmeregningen.

Fra Danfoss A/S
Jegstrupvej 3
8361 Hasselager
Tlf. 89 48 93 48
www.danfoss.dk


Tegltage
Tegltage har på grund af sin lange levetid en god bæredygtighed. Jacobi Tegl kommer fra Tyskland hvor der er meget skiffer i tegltagene, som yderligere sikrer holdbarhed. De Glaserede Tegltage fra Jacobi Tegl indeholder ikke tungmetaller og har desuden en længere levetid, da vejrliget ikke kan trænge ind i teglet. Det samme gælder de nye tegltage som er engoberede, hvilket gør teglene stærke med en glat overflade.

Fra Lavpris Træ A/S
Næstved, Slagelse, Køge og Hillerød
Tlf. 70 20 16 30
lavpristrae.dk

Annonce


Sidevisninger siden 1. august 2021: 317.

D'bedre - byg med omtanke
Kontakt os
Sitemap
D'bedre er udgivet af Power Media Production ApS
© 2003-2022, alle rettigheder forbeholdes.
Vi anvender kun web-serverens nødvendige cookies.
Vi gemmer ingen data.
Tredjepart cookies kan blive anvendt af Google's annoncer og YouTube video.
Web-design © PMP Group - version: 12-08-2021.